5 hemmelige steder i London – Louise Bennetzen
This Week #7

5 hemmelige steder i London

Hej piger, jeg lovede at jeg ville komme med et par indlæg omkring London, så det vil jeg selvfølgelig holde. Her til morgen vil jeg gerne dele fem steder med jer, som  jeg elsker i London, men som er lidt svære at finde, hvis ikke man ved, hvad man leder efter. Man kan sige, at de er lidt skjulte eller hemmelige. Men det kræver jo også ofte lidt graveri, at finde frem til guldet. Jeg håber I kan bruge det her som inspiration, hvis I selv skal til London.

1. The Vintage Market

Hvis der er et sted jeg skal besøge, når vi tager til London, så er det The Vintage Market. Markedet bliver afholdt i en kælder (en stor en af slagsen vel at mærke) i East London. East London er generelt stedet, hvis man er vild med vintage, der er flere markeder og nærmest kun vintage butikker. Men det bedste jeg har fundet indtil videre er det her. Det er kæmpe stort og har alt fra designer (godt nok i begrænset omfang) til 40’erne, 60’erne og hvad du ellers kan komme i tanke om. Og heldigvis tager de fleste boder imod kort.

2. Bill’s

I Soho (og tre andre steder i London) ligger Bill’s. Bill’s er en lille perle. Indretning er helt unik, maden er eminent og prisen er god. Det var helt tilfældigt, at vi kom forbi det, men det var det bedste jeg fik at spise hele den weekend, vi var i London. Et lille tip er at prøve deres kylling med champignon- og trøffelsovs, it’s to die for. Og som tidligere nævnt, var det faktisk ikke særligt dyrt. De har blandt andet menuer, så man kan få en hovedret og et glas vin til 16 pund eller en hovedret og en dessert til noglelunde det samme. Hvilket svarer til 135 kroner. Det synes jeg faktisk er billigt, selvom man skal huske, at drikkepengene kommer oveni.

3. Nomadic Community Garden

I East London er der massere af fede steder blandt andet markeder, skulpturer og grafitti. Men Nomadic Community Garden slår det meste. Forestil dig Christiania uden hashen og så dekoreret med grafitti. Det er det fedeste sted, noget helt andet end hvad turistattraktionerne kan tilbyde. Man kan endda få en kop kaffe, hvis man gerne vil sætte sig ned lidt og nyde øjeblikket.

4. Campania and Jones

For enden af en sidegade i East London finder du Campania and Jones, der nok bedst kan beskrives som en italiensk café. Her er atmosfæren afslappet og man kan mærke den italienske kultur, ligeså når man træder ind af døren. Der er forholdsvis småt og man kan blive nødt til at sidde ved baren, hvor tjeneren hyggesnakker, mens hun hælder vin op. Menuen består for det meste af pasta og rødvin, men der er selvfølgelig også andet. Helt klart et besøg værd. Et bonus tip er at komme om aftenen, for så tænder de lyskæderne inde i restauranten. Jeg har ikke selv oplevet det, men hørte nogle af de andre (stam)kunder snakke om det.

5. Churchill Arms

I Notting Hill finder man Churchill Arms, en bar, der ligner en blomsterhandler. Hele bygningen er dekoreret med blomster. Ja, faktisk er det et fyrværkeri af blomster. Jeg har aldrig nogensinde set noget lignende. Men det har nok også noget at gøre med, at stedet har et årligt blomsterbudget på omkring 200.000 kroner!

2 kommentarer

  • London er så dejlig, vi har også blogget om vores ferie igår – det første ud af tre. Næste gang med trøffelkyllingen på listen, det lyder skønt 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #7