De 10 Bedste Kærlighedssange – Louise Bennetzen
This Week #8

De 10 Bedste Kærlighedssange

Hej piger,

Jeg lytter til meget musik, ligesom mange andre, og jeg er også en af dem, der har alt for mange playlister på Spotify. Da man nemt kan komme til at køre død i de samme personlige klassikere (det gør jeg i hvert fald), tænkte jeg, at jeg ville dele mine yndlings romantiske sange med jer. Jeg håber, at I så til gengæld vil dele jeres med mig, så jeg kan få lidt nyt ind på mine playlister.

Jeg har en meget bred og nok også lidt speciel musiksmag, så jeg er meget spændt på at høre, hvad I synes om de her sange. Jeg håber I har en skøn morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #8