This Week #6 – Louise Bennetzen
Jeg er hjemme igen

This Week #6

Hej piger, jeg ved godt, at den her uges indlæg af “This Week” er kommet et par dage for sent, og det beklager jeg. Det er simpelthen fordi, jeg har været ude og rejse, som I måske ved. Så derfor får I altså ikke kun, hvad jeg skal resten af ugen men også, hvad jeg har lavet indtil videre.

Mine planer:

  • Mandag kom jeg hjem fra en weekend med Mark i London. Jeg skal nok skrive meget mere om vores tur de næste par dage.
  • Tirsdag var jeg til forpremieren af “A Simple Favour” i Dagmarbiografen. Filmen var virkelig god! Det er en thriller (men selv jeg kunne se den uden at lukke øjnene) med en masse humor. Det lyder som en underlig blanding, men Blake Lively og Anna Kendrick var eminente og instruktøren havde sørget for, at der skete noget nyt hele tiden. Så man anede ikke hvad, der ville komme til at ske. Den får helt sikkert en anbefaling fra min side.
  • Idag skal jeg til et møde omkring udveksling og så skal jeg drikke kaffe med en veninde.
  • Torsdag kommer min studiegruppe forbi, fordi vi skal lave en opgave, der skal afleveres i næste uge. Så vi har udnyttet muligheden til at lave noget god mad og hygge imens.
  • Fredag kommer min bedste veninde på besøg fra Jylland og bliver hele weekenden. Jeg glæder mig så meget! Hun har endnu ikke set lejligheden, så jeg er virkelig også spændt på, hvad hun vil synes om den.

Mine tanker:

  • For at være helt ærlig, er der ikke så meget, der farer gennem mit hoved lige for tiden (i modsætning til normalt). Til gengæld er jeg meget opmærksom på at tænke positivt og sætte pris på livet. Jeg købte en del bøger, da jeg var i London omkring at være bedre til at slappe af i en travl hverdag. Så det er også noget, jeg prøver at tænke over, selvom jeg ikke er gået i gang med dem endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er hjemme igen