This week #4 – Louise Bennetzen
Go Traveling Live Event

This week #4

Hej piger, I får altså lige et til billede fra den middag jeg var til sammen med min lillesøster i forbindelse med Miss Danmark konkurrencen. Det håber jeg er okay. Jeg har haft ret travlt med at komme i gang med studiet igen, så har ikke fået taget så mange billeder den sidste uges tid. I kan læse mere om Miss Danmark gallaen her, hvis I ikke ved hvad jeg snakker om. Men anyways, så er der kommet en ny uge, og det betyder endnu en omgang af “This Week”.

Mine planer:

  • Se min lillesøster i finalen af Miss Danmark! Det bliver altså lidt vildt at se hende på scenen på onsdag.
  • Være sammen med min familie. De kommer selvfølgelig herover for at se min lillesøster. Min mor var her jo også i weekenden, men nu kommer både min mor, far, lillesøster og hendes kæreste herover. Og de bliver weekenden over.
  • På kaffedate med mine veninder. Jeg, og to veninder har en fælles besættelse af Starbucks’ Pumpkin Spice Latte, så vi skal fejre at den kom tilbage i torsdags, ved at drikke koppevis af den.

Mine tanker:

  • Jeg er begyndt at tænke lidt over udveksling. Det er jo det her semester, jeg skal bestemme, om jeg vil afsted, og måske endda også hvor jeg vil hen. Jeg ved ærligt talt ikke så meget om processen endnu, men det kommer jeg til. Særligt hvis jeg skal af sted. Jeg må indrømme, at jeg er en lille smule i tvivl. På den ene side synes jeg, det kunne være en vild fed oplevelse. Men på den anden side, synes jeg også, at et halvt år er lang tid væk fra mit liv her i København.
  • Jeg er også begyndt at glæde mig til at komme til London sammen med Mark. Vi tager nemlig en forlænget weekend fra fredag i næste uge til mandagen efter. Jeg må dog indrømme, at jeg også allerede er begyndt at tænke over alt det læsning jeg skal catche up på, enten inden eller efter. Kender I det? At man kommer til at tænke på det “besværlige” ved gode ting?

Håber I også har en god uge i vente. Hvad skal I lave?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Traveling Live Event