Jeg pakker til London – Louise Bennetzen
This Week #5

Jeg pakker til London

Hej piger, hvis I har læst ugens udgave af “This Week”, ved I at jeg skal til London i morgen. Mark og jeg købte billetter tilbage i maj, da jeg var lidt travlt af mit liv (på grund af eksaminerne) og nu er det endelig blevet tid til, at vi skal afsted!

Vi bliver hentet af Marks tidligere roommate allerede klokken 5. Han har nemlig været så sød at tilbyde at køre os i lufthavnen. Men det betyder (til min store fortrydelse), at vi skal op omkring klokken 4. Jeg havde vist ikke lige tænkt det nok igennem, da jeg sagde, at jeg gerne ville af sted om morgenen. Men vi overlever jo nok.

Som jeg har nævnt, har vi faktisk ikke nogle planer og det er helt bevidst. Sidste gang planlagde vi (eller det vil sige jeg) for meget, så jeg vil gerne bare have tid til at være spontan og nyde byen. Selvom jeg nu lidt er blevet fristet af musicalen Dreamgirls. Jeg så den, da filmen kom ud med Beyoncé i en af hovedrollerne, og musikken er helt fantastisk. Så vi må se, om jeg kan overtale Mark. Jeg tror, han synes den er lidt feminin. Hvis I har andre gode idéer til hvad vi kan se, hyggelige restauranter eller andet, må I meget gerne smide en kommentar. Jeg elsker at gå på opdagelse i storbyer.

Jeg bliver nok nødt til at slutte den her. Jeg skal til at pakke, og det kan godt være en udfordring Jeg tager altid mange billeder når jeg rejser, så jeg har nogle på lager. Men det kræver bare også, at jeg har mange sæt tøj med, så jeg ikke ender med 15 billeder af mig i en hvid t-shirt.

Jeg håber I har en dejlig aften!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This Week #5