Tilbage i København – Louise Bennetzen
15 tips til at få 12 på universitetet

Tilbage i København

Hej piger, jeg ville bare lige tjekke ind her på bloggen, og give jer et hurtigt update. Jeg er tilbage i København, wuhuu! Typisk mig, at så vælge et billede fra Frankrig, men det håber jeg, at I vil finde jer i.

Min kæreste og jeg tog toget hjem hertil morgen, efter vi har brugt de sidste par uger i Jylland sammen med vores familier. Det har været super hyggeligt, men det er også rart lige at have en uge herhjemme inden studiestart. Jeg har desuden også en masse planer for, hvad vi skal nå med lejligheden. Nu må vi se, hvad Mark synes om det.

Hvad går I og laver?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 tips til at få 12 på universitetet