Stilheden har en grund – Louise Bennetzen
Back to school & work bags

Stilheden har en grund

Hej piger, der har været lidt stille på bloggen her de sidste par dage. Og det er egentlig ikke fordi, der er sket noget. Jeg har  bare brugt lidt tid på at finde ud af, hvad jeg gerne vil med bloggen. Nogle gange kan det være svært at definere, hvad man egentlig gerne vil fortælle, eller hvem man er. For man deler jo ret meget ud af sig selv på en blog, og man udvikler sig jo også hele tiden, og det skal bloggen jo også gerne afspejle.

Jeg vil ikke sidde og remse op, hvad der kommer af indlæg i fremtiden, men det har været rart lige at bruge et par dage på at brainstorme lidt og få nogle nye ideer. Jeg kan dog sige, at jeg gerne vil være endnu mere personlig i mine indlæg, fordi jeg tror, at det gør det nemmere for jer at relatere. Og det kunne jo være, at nogle af jer går med de samme tanker som mig.

Hvis I har ideer til nogle indlæg, I gerne vil læse, så må I meget gerne skrive en kommentar. Det er altid dejligt, med lidt input udefra.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school & work bags