Last Chance Designer Udsalg – Louise Bennetzen
En dag i Skagen

Last Chance Designer Udsalg

Hej bloggen! Udsalget har jo været i gang i ret lang tid nu, men det er altså stadig muligt at få fingre i noget virkelig lækkert, til en vild god pris. Jeg har fundet nogle af mine yndlings designer items, der er blevet sat gevaldigt ned. Det er blandt andet Ganni, Baum & Pferdgarten og Designers Remix.

Jeg vil også gerne give jer mine tips til, hvor man kan finde godt designertøj på udsalg. Jeg starter altid med at tjekke brandsenes egne sider ud. Og ja, de fleste af dem har stadig udsalg. Derudover er der Boozt, der har haft et stort udsalg af især Ganni, men også andre mærker. Anthon er en butik i Frederikshavn med hjemmeside, og de har altså også nogle virkelig fede ting, hvis man er heldig med størrelserne. Jeg bruger den selv, når jeg leder efter Ganni. Det sidste sted jeg altid tjekker er Me & the Met. Jeg håber I kan bruge det her som inspiration, hvis I stadig mangler at klikke nogle lækre ting ind. Eller måske næste gang udsalget går i gang.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Skagen