& Other Stories Udsalg – Louise Bennetzen
Min "road trip" gennem Europa

& Other Stories Udsalg

Hej bloggen! Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med & Other Stories. Nu har udsalget jo været i gang i lidt tid, men jeg ville alligevel lige se, hvad de havde tilbage af lækre ting, der var sat ned. Jeg fandt de her søde items. Desværre er nogle størrelser udsolgt, men sådan er det jo med udsalg, det er lidt ligesom en skattejagt. Jeg ville alligevel lige dele det med jer, hvis nu en heldig person skulle side derude og kunne passe det. Jeg er selv virkelig vild med nummer 2, men jeg burde faktisk ikke shoppe mere, haha.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min "road trip" gennem Europa