En dag i Skagen – Louise Bennetzen
Hjælp, min lillesøster er med i Miss Danmark!

En dag i Skagen

Hej bloggen! Efter fire uger i Frankrig med min skønne familie, er jeg nu tilbage i Danmark og har skiftet “familie”. Jeg er nemlig på ferie med min søde kærestes familie. Og faktisk er vi taget i den stik modsatte retning, nord på. Jeg er nemlig lige nu i Nordjylland tæt på Frederikshavn. Som I sikkert ved så er Skagen ikke så langt derfra, så der var vi da lige en smut forbi i dag.

Jeg har kun været i Skagen én gang før, men der var jeg så lille, at jeg ikke rigtigt kan huske det. Men hold da op, hvor er der hyggeligt! Jeg begynder at forstå, hvorfor det er en populær (og dyr) ferieby. Som I kan se på billederne, så er Skagen jo kendt for deres små gule huse – og jeg var klar til at flytte ind i hver eneste af dem. Er det bare mig, der er helt tosset med sådan nogle bygninger? Jeg synes bare der er noget over dem. De er så flotte og enkle. Og så er jeg nok også bare tiltrukket af alle bygninger med farver.

Efter en tur inde i byen – og en lækker burger – tog vi ud til Grenen, som jo er Danmarks nordligste punkt. Også kendt som spidsen øverst på Danmarkskortet. Det viser sig bare, at den selvsamme spids er ved at forsvinde, så hvis du vil have chancen, skal du nok tage et smut forbi. Jeg ved ikke, hvor hurtigt sådan noget går. Altså man kan godt se den endnu, men den står under vand, lad os bare sige det sådan. Vi kom dog alligevel ud, hvor de to have Skagerrak og Kattekat mødes. Ja, faktisk bliver man kørt der ud i en traktor lignende bus, som I også kan se på billedet. Og stranden – ja, den var bare smuk.

Er der nogle steder i Danmark I endnu ikke har fået set? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se Bornholm, hvilket jeg ikke har fået krydset af på min bucket list endnu. Jeg håber I har en skøn aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp, min lillesøster er med i Miss Danmark!