Det Sødeste Nattøj – Louise Bennetzen
Sådan Køber Du Brugte Designer Tasker

Det Sødeste Nattøj

Hej bloggen! Her den anden dag var jeg inde i den franske undertøjsbutik Etam og de havde det sødeste nattøj med enhjørninger. Jeg har simpelthen intet forsvar overfor sådan noget. Jeg bliver helt ærligt talt som et lille barn. Jeg mener, hvem vil ikke gå med enhjørninger på fødderne? Så selvfølgelig bliver jeg nødt til at vise jer det. Hvad synes I? Har I også en svaghed for enhjørninger eller er det bare mig?

Shop her: Lyserøde hjemmesko Hvide hjemmeskoBukserSkjorteShortsKjoleT-shirt 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan Køber Du Brugte Designer Tasker