Netværksmiddag med Bloggers Delight – Louise Bennetzen
Jeg har overlevet 6 eksaminer!

Netværksmiddag med Bloggers Delight

Hej bloggen! I går skrev jeg jo, at jeg skulle til netværksmiddag med Bloggers Delight, så jeg ville lige fortælle lidt mere om det. Det er anden gang jeg har været med og det var så hyggeligt!

Det blev holdt på Restaurant Basso, hvor vi fik hele 13 retter. Maden var virkelig god, så hvis du er til italiensk vil jeg virkelig anbefale dig at tage et smut forbi. Personalet var også virkelig søde og forklarede os tålmodigt hver eneste ret.

Jane Kønig havde sponsoreret nogle gaver i en lodtrækning. Jeg vandt desværre ikke, men det er også okay. Bloggers Delight havde nu også sørget for en trøstepræmie til alle, da der var lækre goodie bags.

Jeg sad sammen med nogle af de andre søde piger fra LookLab og vi havde det bare super sjovt hele aftenen. Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod, hvis BD holdt netværksmiddag noget oftere, haha.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har overlevet 6 eksaminer!