Sommer outfit ft. Ganni – Louise Bennetzen
Bare en lille weekend update

Sommer outfit ft. Ganni

img_0065 img_0066

Hej bloggen! Jeg er tilbage i København og sidder faktisk lige nu på CBS klar til at gå i gang med noget gruppearbejde. Men derfor skal I da ikke snydes for et indlæg alligevel. Jeg har i noget tid gerne ville vise jer den her skønne nederdel fra Ganni, som jeg er faldet pladask for. Jeg har altid nærmest kun gået i jeans, men her på det sidste er jeg virkelig blevet fan af både nederdele og kjoler. Det samme gælder for print, som jeg også nærmest jagter i butikkerne, haha. I kan finde nederdelen her. Hvad synes I om den?

4 kommentarer

 • Det er virkelig en fin nederdel 🙂 Jeg har altid været en jeans pige, men jeg kan mærke at jeg måske bliver nødt til at prøve en af disse fine nederdele med det her slå-om look, det er så fint til andre i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Modern Girl

   Det var præcis sådan jeg også havde det, og nu elsker jeg dem😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your Ganni look is really cute!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare en lille weekend update