Leopard – Louise Bennetzen
OOTD #76: Ternet blazer

Leopard

leopard

Hej bloggen! Efter at have afleveret vores eksamen i finansiel analyse igår, har jeg taget mig den frihed ikke at lavet noget som helst med studiet i dag. Jeg havde simpelthen brug for en dag, hvor jeg ikke skulle tænke på eller stresse over eksaminerne. I stedet har jeg nydt solen, mødtes med en veninde og shoppet lidt.

Jeg har også fundet en helt masse søde items med leopard print. Jeg er selv helt vild med leopard print, og kom faktisk til at købe 1, 3 og 5, da jeg var i gang med at lave den her kollage. Ups. Og den eneste grund til jeg ikke købte de andre to var, at nummer 2 er en lille smule pebret og nummer 4 har jeg allerede i en anden udgave. So here you have it – min forkærlighed for leopard print. Hvad synes I?

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #76: Ternet blazer