Tredoblet denim – Louise Bennetzen
Velkommen igen

Tredoblet denim

outfit-2-5outfit-2-2 outfit-2-3 outfit-2-4

Hej bloggen! Jeg har et outfit til jer i dag, og som I nok kan se, er hovedpersonen denim. Jeg har altid haft en svaghed for jeans. Jeg mener, de går til alting og er comfy. What’s not to love? Her har jeg så lige taget skridtet videre. Der er bare et eller andet over, at sætte flere denim items sammen synes jeg.

I aften skal jeg på “dobbeltdate” med en af mine gode veninder. Det bliver helt sikkert virkelig hyggeligt, men jeg føler virkelig ikke, at jeg er  gammel nok til at have par-venner endnu. Jeg mener, jeg er altså kun 20! Så gammelt er det da heller ikke, haha. Kan I følge mig?

Jeans: H&M Jakke: River Island (Lignende) Støvler: Mango (Lignende) Tee: Envii

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen igen