Farverige nederdele til sommer – Louise Bennetzen
Derfor er det nederen at være en stræber

Farverige nederdele til sommer

colorful-skirts

Hej bloggen! Jeg er blevet syg… Så lige nu sidder jeg herhjemme, så jeg forhåbentligt har det bedre i morgen. Det er virkelig træls, men nogle gange er man bare nødt til at tage en pause.

Men bare fordi jeg ikke er helt på toppen, skal I da ikke snydes for et indlæg. Jeg har aldrig rigtig været til nederdele, men den her wrap nederdel trend er virkelig noget, jeg er blevet vild med. Så jeg har fundet et par af dem, jeg synes er virkelig lækre her til sommer, når vejret bliver lidt bedre. Jeg er selv helt skudt i nummer 4 og 5. Hvilken er din favorit?

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er det nederen at være en stræber