8 ting du nok ikke vidste om mig – Louise Bennetzen
Tredoblet denim

8 ting du nok ikke vidste om mig

img_0002

Hej bloggen, jeg sidder stadig i sengen og prøver at tage mig sammen til at stå op. Min kæreste og jeg skal hygge og shoppe lidt her i eftermiddag, men jeg ville lige dele et lidt mere personligt indlæg med jer inden. Vi gør og har allesammen nogle ting, der gør os en lille smule “mærkelige”, uden vi egentlig er det. Så jeg har fundet otte ting, som I nok ikke vidste om mig.

  • Jeg drømmer stort set hver nat.
  • Hvis en film er kedelig, kan jeg godt finde på at læse underteksterne baglæns.
  • Jeg tænker altid på, hvad jeg skal næste dag, inden jeg lægger mig til at sove.
  • Jeg kan ikke have en knold uden at pille ved den, indtil den falder ned.
  • Nogle gange mumler jeg, når jeg skal koncentrere mig.
  • Jeg kan ikke lide at spise med spiseskeer.
  • Jeg har boet 8 år i udlandet.
  • Jeg har kun haft én kæreste og ham er jeg stadig sammen med.

Gør I også nogle af de her ting? Eller er der noget andet I gør, som også er en lille smule mærkeligt?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredoblet denim