Teddybjørn og julehygge – Louise Bennetzen
Den perfekte julegave til dig selv

Teddybjørn og julehygge

img_0004testmodern-girl-2

Godmorgen bloggen! I dag har jeg faktisk planer om at “pjække” fra min sidste forelæsning. Man kan jo ikke rigtig pjække på universitetet, meeen… Normalt er jeg sådan en der kommer til ALTING, så det er lidt underlidt for mig at skippe noget. Men efter at have slidt med erhvervsøkonomi, som jeg skal op til eksamen i på mandag, og siden jeg er gået i gang med eksamensopgaven til det fag, jeg egentlig skulle have været til forelæsning idag, har jeg valgt at forkæle mig selv. Så jeg skal på shoppe/hyggetur med min kæreste. Vi skal bare gå lidt rundt inde i byen og forbi nogle af julemarkederne. Jeg bliver seriøst aldrig træt af dem. Nu må vi se, om vi får købt noget.

Jeg ville også gerne vise jer den her frakke, som I måske allerede har set på Instagram. Den er min forholdsvis nye frakke. Tror jeg købte den for en måned siden eller sådan noget. Jeg har bare ikke lige fået vist jer den endnu. Den er fra STAND og I kan finde den her. Husk også at I stadig kan nå at være med i min giveaway, hvor jeg finder vinderen på søndag.

I må have en rigtig god fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave til dig selv