Eksamensangst og giveaway vinder – Louise Bennetzen
Teddybjørn og julehygge

Eksamensangst og giveaway vinder

billede-10-12-2017-14-44-03

Hej bloggen! Okay, titlen er måske lidt overdrevet, men jeg skal til eksamen i morgen, og jeg er faktisk virkelig nervøs… Jeg føler, at jeg har godt styr på det, men jeg er alligevel nervøs. Jeg ved ikke helt hvorfor, måske har det noget at gøre med, at jeg aldrig har været til eksamen på universitetet før. Har nogle af jer prøvet det eller måske har det på samme måde?

Men anyways, jeg havde også lovet at finde vinderen af mine giveaway idag. Vinderen er Karina. Stort tillykke med det! Jeg får sendt dig en mail, så jeg kan få sendt de fine øreringe af sted til dig.

Nu vil jeg lukke computeren ned og slappe lidt af, inden jeg går i seng, så jeg er klar til i morgen. Sov godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teddybjørn og julehygge