Netværksmiddag med Bloggers Delight – Louise Bennetzen
Klassisk Tørklæde med Parisisk Vibe

Netværksmiddag med Bloggers Delight

netvaerksmiddag-1 netvaerksmiddag-2 netvaerksmiddag-4Dette indlæg er sponsoreret.

I onsdags var jeg til netværksmiddag hos Bloggers Delight for første gang. Arrangementet blev holdt på Kosmopol i deres flotte festsal. Det hele var i bedste blogger-stil med lækre drinks og super lækkert mad fra Köd. Normalt er jeg den af mine venner, der tager flest billeder, så det var lidt ligesom at træde ind i en anden verden, da jeg pludselig var omringet af bloggere der gjorde det samme.

Bloggers Delight havde så også sørget for at alt var picture perfect med udsmykning, drinks og mad. Som om det ikke var nok, så spillede vi også banko, hvor jeg vandt e flot lampe fra Ellos. Lige nu har jeg ikke et sted til den, men jeg tænker den vil passe godt ind, når jeg engang får mit eget sted. Senere på aften kom en hemmelig gæsteoptræden fra Universal Music. Det viste sig at være sangerinden Josefine Moody. Helt ærligt må jeg indrømme, at jeg aldrig havde hørt om hende før. Men, jeg kunne virkelig godt lide hendes musik. Der var sådan lidt Medina over det, men på en lidt anderledes måde.

Trods den lækre mad, goodiebaggen og de fede præmier, var det bedste helt klart at møde pigerne fra Looklab for første gang. Det var virkelig rart at øde folk i virkeligheden og ikke bare se billeder af dem. Og så var de allesammen så søde, så jeg glæder mig virkelig til at se dem igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk Tørklæde med Parisisk Vibe