Inspiration til julegaveønsker – Louise Bennetzen
Derfor var jeg som et lille barn i fredags

Inspiration til julegaveønsker

julegave

Jeg har længe gået og tænkt, at jeg skulle lave det her indlæg, men det var faktisk en fra mit hold (man må jo ikke sige klasse på uni), der gav mig sparket til at lave det. Hun spurgte mig nemlig om, hvad jeg ønskede mig, da hun manglede lidt inspiration.

Det fik mig til at tænke, at nogle af jer andre måske også manglede lidt inspiration. So here you go. Jeg er helt vild med potteplanteskjulerne fra Holmegaard, selvom de ikke rigtig skjuler noget. Men de er pokkers cute alligevel. Jeg er også helt vild med de fede sko fra Notabene. Lille side note også: Man kan ikke se det på billedet, men trøjen fra Mads Nørgaard har glitter i sig, og jeg er ret meget forelsket i den. Hvis I tænker “hvorfor håndvægte“, så tænker jeg faktisk, at de er ret smarte, hvis man er fan af nytårsfortsæt. Forresten så har jeg en gaveidé mere, som man kan bruge, hvis man bor tæt på København. Et årskort til Tivoli! Det har jeg i hvert fald selv ønsket mig, jeg kunne bare ikke finde et billede, så det kom ikke lige med i collagen.

Jeg tror også jeg laver et lignende indlæg med, hvad I kan give kærester/venner/fædre, for jeg synes seriøst det er håbløst at købe gaver til fyre. Skriv en kommentar med hvad I ønsker jer, så jeg kan nå at sætte det på ønskelisten (hvis det altså er noget lækkert).

I kan finde links til resten her: Sofie Schnoor læderjakke, Núnoo taske, Camilla Brinch armbånd, Jane Kønig Øreringe, Royal Copenhagen krus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor var jeg som et lille barn i fredags