Vind en lækker Trendday taske – Louise Bennetzen
Jeg fandt en pæn blå dør

Vind en lækker Trendday taske

cropped-togetherHej venner! Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at give en sød læser en af de tasker, som jeg har rendt rundt med i de sidste par uger. Taskerne er fra Trendday og er super lækkre. Det er deres Cleo Taske. De er lavet af velour og giver et klassisk tvist til enhver garderobe. Selv er jeg helt vild med den røde, fordi den kan bruges på en date til en sort kjole eller lignende. Men den grå er også super sød til at rende med i hverdagen og passer måske til lidt mere.

Heldigvis kan I selv vælge, hvilken farve I gerne vil have! Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at følge mig på Facebook her. Bagefter skal I skrive en kommentar her på siden med hvilken farve, I gerne vil vinde tasken i. Jeg finder den heldige vinder den 2. juli. Held og lykke!

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fandt en pæn blå dør