Home from London – Louise Bennetzen
Classic Jumpsuit with a Twist

Home from London

Modern GirlHej venner! Der har været lidt stille her på bloggen henover weekenden og det er simpelthen fordi, jeg har været i London sammen med min kæreste. Jeg var sikker på, at jeg ville have massere tid til at smide noget op, men tiden er simpelthen bare fløjet af sted.

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem. I kender offentlig transport i Danmark godt nok til at vide, at det kommer til at tage et stykke tid, haha. Men det er okay, for jeg har haft en super hyggelig weekend sammen med min søde kæreste.

Vi har været på opdagelse i London og besøgt alle de ting man “skal” se. Vi var blandt andet oppe i London Eye, inde i Westminister Abbey og på Madame Tussauds. Derudover har vi bare shoppet, hygget og spist lækre steder. Vi var også inde og se musicalen Aladdin, som jeg helt klart kan anbefale. Det var så godt! Sidst men ikke mindst er vi blevet pros i Londons metrosystem.

Det var min weekend og lidt mere. Jeg håber I også har hygget jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Jumpsuit with a Twist