New in: Espadrilles – Louise Bennetzen
Gucci Resort 2018

New in: Espadrilles

new-in-espedrilles-2new-in-espedrilles-1Hvis I følger mig på Instagram, har I sikkert allerede set de her sko. Jeg viste dem også ganske kort i mit indlæg, om hvad jeg havde fået i fødselsdagsgave. Eller det vil sige I så kassen, haha. Men det var fordi Billi Bi havde sendt dem i den gale farve, så de skulle byttes. Jeg var nemlig så heldig, at jeg fik de her espadrilles, som jeg har ønsket mig længe, af min søde kæreste i fødselsdagsgave. Og jeg er helt vild med dem. De er perfekt til forår og sommer. Specielt i det danske vejr. Hvis man er ligesom mig og ikke kan lide at droppe sokkerne, kan man altid bruge sådan nogle søde små strømper som de her. Skoene kan I købe her. Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci Resort 2018