Jeg er flyttet og velkommen! – Louise Bennetzen
Black and white

Jeg er flyttet og velkommen!

Modern GirlHej venner! Jeg har tidligere skrevet, at der ville ske noget spændende med bloggen, og nu kan jeg endelig fortælle jer om det. Jeg er nemlig blevet en del af Looklab fra Bloggers Delight.

Som I nok også allerede har regnet ud, så er det derfor, at bloggen er kommet til at se lidt anderledes ud. Det er også derfor der har været lidt stille på bloggen her på det sidste. Der har nemlig  været lidt bøvl med at flytte mine indlæg over, så ville ikke lige til at lave en masse der skulle flyttes manuelt efterfølgende.

Jeg har glædet mig virkelig meget til at være i et netværk med en helt masse andre søde bloggere. Jeg håber, det betyder at jeg kan komme til at møde og samarbejde med nogle flere af dem, så jeg ikke kører ligeså meget solo, som jeg har gjort indtil nu. Jeg kender allerede et par af Looklab bloggerne, så det er jo en god start.

Til de af jer der ikke kender mig: Velkommen! I er på en eller anden forunderlig måde havnet på min blog, men jeg er glad for, at I er her. Mit navn er Louise og jeg er en 19-årig blogger, der står bag Modern Girl, som indeholder alt hvad vi “modern girls” bruger tiden på, men med et fokus på mode.

Jeg elsker at følge med i de nyeste trends og give dem mit eget tvist i anderledes outfits. En passion jeg gerne vil dele med jer. Hvis I vil vide lidt mere om mig, kan I læse indlægget “Weird Facts About Me“.

Jeg håber, at I alle sammen vil fortsætte med at følge med, det betyder utroligt meget for mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and white