How do you spend your life? – Louise Bennetzen
My Luxury Wishlist

How do you spend your life?

English version here.

Et af de spørgsmål jeg får allermest lige i øjeblikket er: “Hvad laver du?” Jeg har ikke noget imod spørgsmålet, jeg bruger kun tid på ting, jeg finder interessante, så hvorfor skulle jeg ikke ville svare på det? Derfor tænkte jeg, at  jeg også ville give jer en hurtig update. Jeg blev færdig på gymnasiet i sommers, hvilket har betydet, at mange ting har ændret sig de sidste par måneder. Jeg har valgt at tage et sabbatår, så lige nu arbejder jeg som online journalist på News Break. Nej, jeg er ikke uddannet journalist, men jeg har skrevet i mange år. Tror jeg startede, da jeg var omkring 12 og er som sagt 19 nu, så ja, en del år. Redaktøren havde læst min blog, og manglede en, der var god til engelsk, så han gav mig en chance. Hvad skriver jeg så om? Jeg skriver om alt muligt. Jeg må stort set selv bestemme, så længe det har en menneskelig vinkel. Jeg fokuserer på personerne bag hændelsen, og ikke det overordnede. Jeg zoomer ind. Derudover skriver jeg også lidt celibrity stuff for Kendte.

Udover mit job er jeg jo som sagt blevet formand for Venstres Ungdom i Billund/Grindsted. VU har længe været min hobby, og det er fedt at tage stilling til samfundet omkring mig, noget jeg synes alle burde gøre. Det er klart, at man som ny “leder” har mange mål og ting man gerne vil ændre, og det har stresset mig lidt her de sidste par uger, men jeg synes allerede det er blevet nemmere igen. Normalt har jeg ikke noget imod at bestemme, men jeg skulle altså lige vænne mig til, at det var mig, der skulle tage alle de endelige beslutninger. Man bliver tit fanget i at tænke: “Hvad plejer vi at gøre?” Men det kan bare ikke nytte noget, så kommer vi aldrig videre. Jeg prøver nu i stedet at tænke: “Hvordan gør vi det her nemmest/bedst muligt?”

Derudover har jeg planer om at rejse. Egentlig skulle jeg rejse til Asien med en veninde fra gymnasiet, men hun er i stedet startet på studie. Noget hun valgte her i sommerferien. Jeg respekterer  hendes beslutning og ville sikkert have gjort det samme i hendes situation, men det har betydet, at jeg skulle tilbage til tegnebrættet. Jeg har spurgt en anden veninde. Hun troede, det var en joke, fordi det kom så meget ud af det blå. Hun skulle selvfølgelig tænke over det, så nu får vi se hvad der sker. Efter en del browsing på rejsemål, er jeg ret sikker på, at jeg hellere vil til Australien. Det er også nemmere at tage selv til Australien end Asien, hvis det skulle komme dertil, og så har jeg jo altid gerne villet lære at surfe, haha!

Ellers ved I jo, at jeg bruger en del tid på bloggen. Jeg har et par indlæg på tegnebrættet og en konkurrence, der komme om ikke så længe, så det kan I glæde jer til! Hvad bruger du livet på lige i øjeblikket?

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Luxury Wishlist