Get Inspired By: Diane Jordan – Louise Bennetzen
New Boots Make My Feet Happy

Get Inspired By: Diane Jordan

Foto: Kate Afanasyeva

Diane har arbejdet som model, siden hun kun var 17. I sommers fik hun en modelkontrakt med Frame Perfect. Hun er 24 år gammel, men allerede som 14-årig fik hun at vide, at hun havde et specielt look. Hun flyttede for nogle år til London netop for at forfølge sin drøm om at blive model. Og med sine mere end 60.000 følgere på Instagram, kan man vist godt sige, at hun er godt på vej. Kom med bag kulisserne i modeverdenen sammen med Diane. Enjoy! (English version here)

Foto: Kate Afanasyeva

Hvordan er det engentlig at være en model?
Det er hårdt arbejde, men det er også meget givende. Det er meget konkurrencepræget, og man lærer noget nyt hver dag. Jeg har fået et bedre kendskab til sociale medier, makeup, hår, fotografering, musik og kunst takket være min modelkarriere. Jeg har endda lært spansk, fransk og lidt italiensk!

Er det ikke hårdt at leve af sit udseende?
Jo, det er hårdt, men det giver os en meget både på kort og lang sigt. Jeg elsker at være model. Det har endda hjulpet min selvtillid. Det at være model, handler ikke kun om udseendet. Personlighed og intelligens spiller en stor rolle.

Det bedste ved at være en model?
Jeg får lov til at opleve ting, jeg kun har kunnet drømme om! Jeg møder fantastiske mennesker som Vika Falileeva, Victoria  Kosenkova, Jahna Sebastran, Deborah St. Louis og mange flere. Jeg har endda spist middag med en kendt rap producer fra New York her i sommers. Man møder nye mennesker hele tiden. Jeg lærer så meget, og jeg er ikke engang kommet igennem en brøkdel af det endnu. Jeg har det som Drake: “I’m addicted to this life and it will be hard to quit”, haha! Endda umuligt.

Det værste ved at være en model?
Det at miste venner og kærester. Jeg forlod min ekskæreste, fordi det var min drøm at blive model og han holdt mig tilbage. Fortryder jeg det? Ikke det mindste! Jeg vil ofre alt, hvad der står i vejen for mig.

Yndlings brand eller designer?
Jeg har mange, men min største drøm er at arbejde med Balmain, fordi Olivier Rousteing elsker stærke kvinder, og det synes jeg, jeg er. I forhold til makeup er jeg vild med MAC, Channel og L’Oreal.

Hvad drømmer du om?
Som model drømmer jeg om at være med i Vogue og komme på forsiden af en september udgave af Vougue US. Derudover vil jeg gerne arbejde med Balmain, Victoria’s Secret og andre mærker. Hvert mærke har noget unikt.

Foto: Kate Afanasyeva

Hvordan er det backstage til et fashion show?
Der er meget travlt, men det er sjovt. Jeg vil ikke bytte atmosfæren for et 9 til 5 job.

Hvad synes du om skønhedsidealerne i modeindustrien? 
De fleste idealer er realistiske og kan opnås. Men det kræver meget hårdt arbejde og dedikation.

Hvad er din holdning til, at modeller bliver kritiseret for at være for tynde? 
Jeg synes, det er meget uretfærdigt imod nutidens modeller. Modeller har oftest et højt stofskifte. Man burde ikke kritisere gener. Vi sulter ikke os selv, men det er derimod svært for os at tage på. Vi er født sådan. Jeg har selv prøvet at tage på tilbage i 2014, det var virkelig en kamp.

Foto: Erwin Usman & Kate Afanasyeva

Hvad synes du om, at modeindustrien promoverer og viser kvinder der ser “perfekte” ud?
Modeller bliver betalt for at se “perfekte” ud. Det kræver meget dedikation og hårdt arbejde.

Synes du at der skal være flere piger med “normal” størrelse eller plus size modeller?
Jeg synes allerede industrien viser en stor diversitet.

Hvorfor tror du, at modeller skal være så tynde? 
Hovedårsagen er for at sælge tøj. Industrien handler om at vise ideer omkring mode og ikke at fortælle folk, at de skal ligne modeller.

Foto: Dayo Awe

Mange tak til Diane for et spændende interview. Jeg er så glad for, at hun ville være med! Der er flere ting, der overraskede mig i forhold til at være professionel model. Hvad overraskede dig mest? Hvis I ikke har fået nok af Diane, kan I finde hende på hende instagram: Her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Boots Make My Feet Happy