Favorite Looks from CPHFW SS17 – Louise Bennetzen
Business Casual

Favorite Looks from CPHFW SS17

Collection: By Malene Birger
by-malene-birger-kopiCollection: Fonnesbech
fonnesbechCollection: Ganni
ganniCollection: Henrik Vibskov
henrik-vibskovCollection: House of Dagmar
house-of-dagmarCollection: Lovechild 1979
lovechild-1979Collection: Mark Kenly Domino Tan
mark-1Collection: Mark Kenly Domino Tan
mark-2Collection: Saks Potts
saks-potsCollection: Won Hundred
won-hundredCopenhagen Fashion Week har stået på her de sidste dage, og som det lakker mod enden, tænkte jeg, at jeg ville dele mine yndlings looks fra catwalken. Jeg synes altid, at det er sjovt at se, hvad der kommer til næste sæson. Så selvom jeg er gået i efterårs humør allerede, er jeg alligevel nysgerrig omkring forårskollektionerne. Der er massere af fede brands, men det er de ovenstående der imponerede mig den her gang. Jeg synes, vi i Danmark lige skal give os et klap på skulderen for at formå at være i toppen, trods vores lille størrelse. Ganni er altid en af mine favoritter sammen med Malene Birger. Men Mark Kenly Domino Tan overraskede mig virkelig. Det er ellers ikke et brand jeg har lagt mærke til før, men hold op hvor er kollektionen flot! Jeg skal i hvert fald have fat i deres kollektion til foråret og sommeren. Hvilke er jeres yndlings?

Copenhagen Fashion Week has been going on the last days, and as it reaches the end, I want to share my favorite looks from the catwalk. I always think it’s fun to see, what will be in stores next season. Even though I’m already feeling the fall, I’m still curious about the spring collections. There’s a lot of cool brands, but the ones above are the ones that impressed me this time. Ganni is always one of my favorites as well as Malene Birger. But Mark Kenly Domino Tan really surprised me. It’s not a brand I’ve noticed before, but the collection is absolutely gorgeous! I have to get it for spring and summer. Which one is your favorite?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Business Casual