Jeg er student! – Louise Bennetzen
Pretty Posters On My Wall

Jeg er student!

Så blev jeg endelig student! Efter 3 år på gymnasiet fik jeg huen på i går. Det kommer nok ikke som en overaskelse at det er noget jeg har glædet mig meget til mens jeg har siddet med næsen i bøgerne den sidste måneds tid. Det er virkeligt underligt at jeg nu er helt fri til at gøre hvad jeg vil, uden at skulle tænke på eksaminer mere. I går var en super dag. Min sidste eksamen var religion. Det gik heldigvis godt og jeg fik lov til at skrive 12 i huen. Mine skønne veninder kom over og sagde tillykke ovre på skolen og vi spiste frokost sammen. Ellers stod dagen bare på hygge med familie og venner, og om aftenen var jeg ude og spise med familien. Tusind tak til alle der var med til at gøre i går til en fest!

After 3 years of high school I finally graduated yesterday! Something I’ve been looking forward to the last month while studying. It’s weird being able to do whatever I want without having to think about exams anymore. Yesterday was a super day. My last exam was religion, and luckily it went great. After that I had a lot of fun with my friends and family. Thank you all for making yesterday memorable!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Posters On My Wall