Summer Stripes – Louise Bennetzen
My Prom

Summer Stripes

Shorts: Similar  T-shirt: Monki  Sneakers: Nike  Watch: DW  Sunglasses: Similar  Bag: Marc Jacobs

Hej venner! Så ser det ud til at foråret endelig er kommet, efter lang tids venten! Verden bliver bare et bedre sted når solen skinner, haha. Det synes jeg i hvert fald. Man kan ikke andet end at være i godt humør. Jeg var i København her i weekenden, da jeg skulle til en konfirmation hos en niece. Solen skinnede og vejret var bare perfekt. Det var en hyggelig dag. Og den gav mig en mulighed for at være sammen med noget af min familie som jeg ikke ser så ofte, så det var hyggeligt. Mens vi var i København var vi selvfølgelig også lige på Strøget hvor jeg fik købt en del toppe. Den her T-shirt var en af de ting der kom med mig hjem. Jeg synes den er super sød og så var den også ret billig. Jeg købte den i Monki, men af en eller anden grund kan jeg ikke finde den på deres webshop. Jeg skal nok lige skaffe et link. Ellers hvis I kan finde den derinde, må I meget gerne dele linket, haha. Jeg ved godt at outfittet er ultra simpelt, men jeg synes alligevel det er lidt sjovt med alle farverne. Det får i hvert fald mig til at tænke på 80’erne. Plus det gav mig chancen for at vise jer mine yndlings shorts. Hvad synes I?

Hi guys! It looks like the spring has finally come (at least here in Denmark) after a long time waiting! The world just transform into a better place when the sun is shining, haha. At least that’s what I think. It’s not possible to be in a bad mood. This weekend I was in Copenhagen, ’cause I had to go to a confirmation for my niece. The sun was shinning and the weather was just perfect. It was such a nice day. And I got the chance to be with a part of my family I don’t see so often, so that was fun. While we we’re in Copenhagen I of course also went to Strøget (the main pedestrian street in Copenhagen) where I got a lot of tops. This t-shirt was one of the pieces I picked up. It’s super cute and pretty cheap. I bought it in Monki, but for some reason I can’t find it at their webshop. If you find it please share the link, haha. I do know this outfit is super simple, but I think it’s young and fun with all the colours. And it makes me think of the 80’s. Plus I get to show of my favourite pair of shorts. What do you think?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Prom