My Prom – Louise Bennetzen
Weird Facts About Me

My Prom

Hej venner! En del af 3G livet er selvfølgelig prom! Vi havde det i lørdags og det var simpelthen en fest, på alle leder og kanter. For det første er det super sjovt at få lov til at tage en pæn kjole på, danse en lidt forældet dans i firkanter og spise god mad. Men det bedste var at jeg fik en hel dag med mine vidunderlige venner. Dagen startede med at gøre sig klar hjemme ved en af mine veninder, hvor vi bagefter mødtes en flok venner til noget hygge og champagne. Herefter var det tid til lanciers. Jeg vil sige at det var en succes. Jeg hverken faldt eller trådte på nogen. Bagefter stod den på at tage billeder, og hold op hvor blev der taget mange! Jeg har fundet mine favoritter frem, for jeg synes lige jeg ville vise jer nogle af dem. De er både fra photosession efter lanciers og selve festen. Festen blev holdt på et hotel. Det var et super lækkert sted med god mad. Tog da også lige 2 gange forret, haha. Efter maden stod den på et brag af en fest. Det var en super sjov dag/aften der gerne måtte have varet længere. Så tak for en fantastisk dag og et lækkert minde venner!

Hi guys! I just had prom and wanted to share some of the photos with you! It was a super fun day/night. Thank you to all my friends who made it awesome!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weird Facts About Me