The Army Jacket – Louise Bennetzen
Moodboard: Spring

The Army Jacket

The Perfect Army Jacket

1: Here // 2: Here // 3: Here // 4: Here

Hej venner! Som I nok er ved at fatte så glæder jeg mig vildt meget til sommer og sol. Noget af det jeg virkelig glæder mig til er at kunne gå ud om morgenen med mindre tøj på, og i det mener jeg at slippe for lange halstørklæder og tykke vinterjakker. Så ja, jeg glæder mig til sommerjakkerne. Jeg synes specielt armyjakken er fed. Jeg har gået og overvejet at købe en et stykke tid og synes lige jeg ville vise jer mine fund. Og faktisk har jeg købt nr. 2 imens jeg lavede den her collage fordi jeg synes den passede perfekt til resten af min garderobe, så jeg glæder mig til at den kommer med posten. Hvad skal din forårs/sommerjakke være?

Hi guys! As you probably are starting to get I’m so excited for summer and sun. Some of the best is being able to walk out the door in the morning with less clothes, and with that I mean no more long scarfs or thick winter coats. So yeas, I’m looking forward to the summer jackets. I especially have my eye on the army jacket. I’ve been thinking about getting one for quite some time and wanted to show you my findings. I’ve actually already bought no 2 while making this collage, because I thought it was wicked. What is going to be your spring/summer jacket this year?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard: Spring