Just In: Marc Jacobs Bag – Louise Bennetzen
Valentine's Day Outfit

Just In: Marc Jacobs Bag

Hej venner! I dag vil jeg vise jer min nye obsession. Og det er den her Marc Jacobs “Too Hot To Handle Percy Flap Bag” som jeg lige har købt. Jeg elsker bare farven! En smule mere vovet end resten af min taske kollektion men det er lige præcis derfor jeg er vild med den. Jeg har stort set kun sorte og brune tasker, for de skal jo helst kunne bruges sammen med det meste af mit tøj. Men trods farven synes jeg bare den her kan gå med en masse. Fx jeans, læderjakker, hvide bukser eller en navy blazer. Bare rolig jeg skal nok vise jer mine stylings ideer senere. Jeg synes den her taske er perfekt til foråret som et frisk pust, både til mørke og lyse farver. Hvad synes I? Er farven for vovet, eller kunne du også finde på at gå med den?

Hi guys! Today I’m showing you my newest obsession. It is this Marc Jacobs “To Hot To Handle Percy Flap Bag” I just bought. I love the color! It’s a bit more daring than the rest of my bag collection, but that’s exactly why I’m crazy about it. I only have black and brown bags, because I want to be able to use them with all of my wardrobe. But despite it’s hot red color, I think this bag goes with a lot of styles. Fx jeans, leather jackets, white pants or a navy blazer. Don’t worry I’m gonna show you my styling ideas later. This is the perfect bag for spring if you ask me. It’s fun and colorful, perfect to spice up any outfit. Both dark and light. What do you guys think? Is the color too bold or could it be found on your shoulder as well?

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine's Day Outfit