Gold jewellery – Louise Bennetzen
The Liebster Award

Gold jewellery

 screen-shot-2015-11-11-at-16-45-03

Click on the picture for links and prizes.

Først vil jeg lige sige at, ja, bloggen har fået et lidt anderledes look. Jeg har længe ville forbedre layouet, men kunne ikke helt finde ud af hvad der manglede og så fandt jeg det her design. Jeg håber I kan lide det lige så meget som mig, selvom det nok ikke er de mest drastiske ændringer.

Og nu til smykkerne. Jeg har altid bedre kunnet lide sølv end guld. Det har faktisk været en dresscode regel for mig. Ingen guld. Men her på det sidste er jeg blevet virkelig fan af guldsmykker, specielt halskæder. Jeg synes de er super fine og der findes virkelig mange dygtige danske guldsmede der laver flotte enkle smykker. Jeg har fundet nogle af mine yndlings, de er alle i guld, sjovt nok, men der er også rigtig mange flotte sølvsmykker. Jeg ved I hvert fald en del af de her ender på min ønskeliste til jul! Nogle af dem er fra danske guldsmede og andre er i en lidt mere overkommelig pris. Er I til guld eller sølv? Eller måske begge dele?

***

Firstly, yeah, the blog has gotten a bit different look. I’ve wanted to change the layout for quite some time now, but didn’t know what was missing until I saw this design. I hope you like it as much as me.

And now to the jewellery. I’ve always preferred silver over gold, but lately I’ve started really liking gold jewellery, especially necklaces. I think they’re super beautiful and there is so many good Danish jewellers. I’ve found some of my favourites gold necklaces and I already know a lot of them will end up on my wishlist for Christmas! What do you like the most, gold, silver or both?

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Liebster Award