Outfit of the day – Louise Bennetzen
VU Landsstævne 2015

Outfit of the day

Skjorte: HER      Bukser: HER      Sko: HER      Taske: HER

Hej venner! Jeg har i dag et outfit til jer her i efterårsregnen. Og så en glædelig meddelelse. Jeg har officielt efterårsferie nu! Skal til Amsterdam med familien i næste uge, det skal nok blive rigtig hyggeligt. Og ellers står den  på afslapning og venne-hygge. Hvad skal I lave i ferien? Men anyhow, the outfit. Jeg har ledt efter en jeansskjorte i noget tid, så blev ret begejstret da jeg fandt den her i Monki. Også bukserne er nogle jeg længe har ledt efter. De er den perfekte kombination af sweats og casual hvis I spørger mig, og jeg bruger dem rigtig meget. Det samme gælder for mine sko. Klassiske adidas. Tasken er min current yndlings. Jeg havde kigget på den her taske i et år inden jeg tog mig sammen til at købe den. Det er den klassiske Michael Kors Selma taske. Jeg har været Michael Kors fan I lang tid og tog mig endelig sammen her i sommers til at købe en, så tænkte jeg lige ville vise jer den. Nogle mener ikke at Michael Kors går ind under “rigtige” designertasker, men jeg synes altså de er rigeligt dyre, så trods mine lange overvejelser bestemte jeg mig for at købe en. Hvad synes I om outfittet? Er det noget I selv kunne finde på at hoppe i?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VU Landsstævne 2015