København og the Voice 15 – Louise Bennetzen
Sweet Home

København og the Voice 15

Jeg håber allesammen har haft en god weekend! Jeg har været lidt AWOL her på det sidste, no excuse. Her I weekenden var jeg med min familie i København. Det var super hyggeligt. Fik besøgt min storesøster (Ja, jeg har en halvstoresøster) Om lørdagen var vi på Strøget. Og lad os bare gøre det officielt, jeg fik brugt alle mine penge. Surprise? Ikke rigtig. Fik købt rigtig mange lækre ting, hvilket også betyder at der nok kommer nogle outfit posts på et tidspunkt, yay! Om aftenen var min lillesøster og jeg inde og se The Voice 15. Der var super mange dygtige kunstnere. Er det bare mig, eller har vi sindssygt mange gode kunstnere i Danmark? Det var kun skandinaviske navne og så Little Mix. Jeg har et vildt crush på dansk musik lige i øjeblikket. Men har ventet siden 2015 på at se Little Mix. De var nok også mine yndlings sammen med Scarlett Pleasure. Var nogle af jer også i Tivoli og se det? Hvad har I lavet i weekenden?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet Home