Ripped Monday – Louise Bennetzen
Say Blue

Ripped Monday

Hejsa venner! Så er det mandag igen. Hvor blev weekenden lige af? Okay, min gik så med handelskolefest og at være til 18 års hos en af mine søde veninder. Så det er vel okay at mandagen har banket på døren, selvom jeg godt synes mit vækkeur kunne have haft lidt mere medfølelse. Jeg kan ikke være den eneste der har det sådan? Outfittet er et resultat af at jeg også brugte weekenden på at rydde op i skabet. Jeg har så mange striktrøjer at jeg kommer til at glemme mange af dem, ups. Striktrøjen er fra Zara, jakken som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er fra Kelyna Paris og så er der mine elskede jeans. Det var et par jeg tog med mig fra Paris, og de er currently mine yndlings jeans. De er fra New Look, jeg er vild med deres jeans. Du kan finde dem her. Synes I også mandage er ugen hårdeste dag, og hvad synes I om outfittet? Let me know.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Say Blue