Makeup Organizing – Louise Bennetzen
Paris, my love

Makeup Organizing

Hej venner! Så er jeg hjemme i Danmark igen og det regner allerede… Yay. Kan I mærke entusiasmen? Ej, det er nu dejligt at være hjemme igen. Og faktisk brugte jeg meget af dagen igår på at rydde op. Og så fik jeg en ide til en post. Der er virkelig mange youtubers der laver en video om deres makeup kollektion. Lige før sommerferien så jeg en del af dem og blev mere og mere irriteret over hvor rodet mit makeup og mine hårting var, eftersom de bare var blevet smidt ned i en skuffe. Nu er jeg jo ikke Zoella eller Carli Bybel, så jeg blev nødt til at være realistisk. Jeg har hverken makeup nok eller villighed til at bruge hele min opsparing på organisering. Ja, opbevaringskasser til makeup er sindssygt dyre, så jeg blev nødt til at finde en billigere udgave. Så i stedet købte jeg en kommode i Jysk. Og her er resultatet.

modern girlKommoden er fra Jysk, børsterne fra Zoeva og den lille glasskål kommer fra en genbrugsbutik.

img_9550Så en udgave af det her på tumblr bare med små sten og forelskede mig straks. Børsterne kan købes hos Zoeva og man får holderen med. Det eneste jeg har gjort er at finde nogle perler og hælde i, i forskellige lag. Det gør hele forskellen. Og børsterne er virkelig gode, og flotte!

img_9582Æskerne er smykke æsker fra gaver. Læbestiftholderen er købt på ebay til 30 kr. men er faktisk lidt for lille til enkelte af mine læbestifter. Men den passer perfekt til læbepomader, som I kan se.

img_9579De små kurve er også købt hos jysk. Købte to pakker til 40 kr. stykket.

img_9578Flere små kurve fra jysk.

Hvordan organiserer I jeres makeup? Vil meget gerne have nogle opbevaringsideer, også til andre ting. Mangler nemlig stadig at rydde en del op på mit værelse.

5 kommentarer

 • Det ser mega godt ud. Vildt god ide. Måske jeg burde overveje noget lignende for alt mit ligger bare samlet i en makeuptaske. Det ser så rodet ud, og det er ofte svært at finde det man skal bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser mega godt ud. Vildt god ide. Måske jeg burde overveje noget lignende for alt mit ligger bare samlet i en makeuptaske. Det ser så rodet ud, og det er ofte svært at finde det man skal bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Ja, mit plejede også at være klemt sammen, det her har gjort det så meget nemmere at finde ting, så synes du skal overveje det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super flot ud, kunne være jeg også skulle have orden på mit, haha 🙂

  Liiivelife.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris, my love