Denim – Louise Bennetzen
Jeg elsker strik

Denim

Hej venner! Her den anden dag ryddede jeg lidt op i mit skab, mangler stadig en hel del, desværre… Men jeg fandt den her skjorte, som jeg faktisk helt havde glemt jeg havde. Jeg har egentlig altid været en af de personer, der aldrig går med mere end et denim item ad gangen, men jeg så det her billede på nettet af et lignende outfit, og tænkte at jeg ville give det en chance. Og ved I hvad, jeg er faktisk ret vild med det! Toppen er fra Pieces, og jeansene er fra New Look, jeg køber altid jeans der når jeg er i Paris, de er super. Men hvad synes I? Har I også normalt kun et denim item på ad gangen?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker strik