20% på Indretningen – Louise Bennetzen
This week #2

20% på Indretningen

Hej piger! Hvis I har fulgt med her på bloggen de sidste par uger, ved I, at jeg bruger meget tid på at finde ud af, hvordan resten af lejligheden skal indrettes. Det skal lige siges, at meget af min browsing foregår online. I min jagt på den perfekte stue lagde jeg derfor her den anden dag mærke til, at Ellos har 20% på hele deres boligsortiment.

Jeg synes Ellos har sådan nogle fine ting, men ofte er det også lidt dyrere. Men da jeg virkelig fik kigget igennem deres ting, blev jeg faktisk overrasket over, hvor billige nogle af tingene var. Det kan ikke helt konkurrere med IKEA på prisen, men for eksempel er de små fine guld borde sat til 800 kr. og de har også massere af fine hylder til omkring 700.

I kan nok godt se, hvad min stil er ud fra det her. Jeg falder altid for velour og guld, selvom vi ikke har så meget af det her i lejligheden endnu. Vi skal på møbeljagt på fredag, så må vi se, hvad der sker.

Tilbuddet gælder til og med 4. september. Jeg håber I kunne bruge det her lille tip.

Shop her: /1/ /2/ /3/ /4/ /5/ /6/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week #2