10 sjove ting at lave i ferien – Louise Bennetzen
Outfit of the day

10 sjove ting at lave i ferien

modern girlDe fleste af os har ferie i den her uge, noget vi har ventet længe på. Jeg rejser tit i ferien. Som tidligere nævnt er jeg i Amsterdam lige nu, så jeg er ret forkælet. Men når jeg ikke rejser har jeg lidt en tendens til at sove længe, se noget tv og så er ugen faktisk gået, uden man rigtig synes man har haft ferie. Sådan har jeg det i hvert fald. For jeg nåede jo ikke noget! Jeg har derfor samlet ti sjove ting perfekt til efterårsferien. Enjoy! 

Lav et DIY projekt. Jeg har en lang liste af ting til værelset, jeg gerne vil komme i gang med fx at få tegnet nogle plakater til mine tomme vægge. Jeg synes i hvert fald det er super sjovt at være kreativ. 2. Tag på café med veninderne eller tag ud og shoppe. Det er super hyggeligt og I har massere af tid til at hygge ekstra meget. 3. Tag dig tid til at læse en god bog. Der er ikke noget mere afstressende end at blive helt opslugt af en bog. Det er ligesom at leve i en helt anden verden. Med regn udenfor og en kop kakao bliver det ikke bedre. 4. Ryd op i garderoben. Ja, det er ikke det mest sjove, men jeg garanterer at du bliver tilfreds med dig selv når du får skiftet sommerkjolen ud med striktrøjer. 5. Saml dine venner og lav en hyggeaften. I kan lave mad sammen eller holde en filmmaraton. Der mange muligheder og de kan kombineres! 6. Skær et græskar ud. Jeg ved godt at Halloween ikke er så stort i DK, men det kan være meget hyggeligt. Specielt at kigge på om aftenen. 7. Brug tiden på at bage en virkelig lækker kage eller tærte. Så har du også lidt hygge til hvis du skal se en film. 8. Brug de sidste solstråler på at komme udenfor. Gå en tur og nyd efteråret. 9. Tag et kamera med udenfor og se om du kan fange efterårets farver. Jeg har selv gjort det flere gange og trods kulden er det rigtigt sjovt. Du kan også lave et photoshoot med en ven eller veninde i stedet. 10. hold en alene dag inspireret af Bruno Mars. Nogen gange har man også brug for at lave ingenting.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day