10 Hurtige Til Thea Munch – Louise Bennetzen
Støvler til under 300 kroner

10 Hurtige Til Thea Munch

God morgen piger,  i dag skal vi lære smukke Thea Munch lidt bedre at kende. Thea står bag bloggen “Thea Munch”, hvor hun er brutal ærlig. Hun sørger altid for at blande de smukke billeder med direkte snak, og forsøger nærmere at nedbryde glansbilledet på de sociale medier, end at opbygge det. Jeg kender selv Thea, og synes hun er super sej. Derudover har jeg kæmpe respekt for, at hun tager nogle af de  lidt sværere emner op på hendes blog. I kan finde hende her: Blog & Instagram.

Fortæl lidt om dig selv?

Hej alle sammen! Som sagt hedder jeg Thea, er 22 år og er lige startet på universitetet. Jeg er født og opvokset på Bornholm – ja, faktisk ude på landet; bondegård, dyr og marker. Mit hjerte banker for søndage, lange samtaler, ærlig snak, søde kys, tabubelagte emner, chokolade og alt der er friturestegt! Jeg er desuden en kæmpe tryghedsnarkoman og elsker derfor at tilbringe min tid med mine kære og dem jeg elsker, men samtidig er jeg en eventyrlysten sjæl, der indtil videre har rejst i ca. 18 forskellige lande (og jeg er langt fra færdig!!).

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

’’Det er ofte, hvad vi selv gør det til’’ – Jeg vil gerne belyse forskellige (tabubelagte)emner, skabe glæde og bevidsthed omkring tilværelsen, samt dele ud af mit personlige og til tider private univers.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Udefinerbar. Jeg har som sådan ikke én bestemt slags stil. Jeg elsker de dyre og eksklusive mærker, men at finde guld i en genbrugsbutik er også super cool! Min stil afspejler mange gange mit humør – nogle gange farverig og andre gange sort og savage, haha.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Det er desværre lidt en selvfølge, at folk i dagens Danmark dømmer en på baggrund af enten udseende, erhverv eller hobby. Men nej, jeg er ikke bange for at blive opfattet som overfladisk. Så snart folk lærer mig at kende, kan de som regel hurtigt se, at jeg er en rigtig bornholmer, som er nede på jorden og kalder en lort for en lort. Jeg mener bare, at folks opfattelser af andre siger mere om dem selv, end om nogen andre.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

At der kan være en form for stress og pres på de sociale medier, som kan få en til at føle sig utilstrækkelig. Det er dog noget man skal lære at tackle. Vi skal også huske, at det virkelige liv, og det der oprigtigt har betydning, ikke foregår på mobilskærmen. Og ja, så er jeg lidt træt af, at alt skal være så glamouriserede.

Hvad er din største drøm?

At rejse verden rundt med dem jeg elsker, og at vi altid vil være raske og have et godt og lykkebringende liv.

Hvem inspirerer dig?

Min mor er min største inspiration her i livet. Hun er det bedste og mest kærlige menneske jeg kender til.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Less is more, hvis vi snakker makeup. Og så skal vi huske, at skønhed kommer indefra – så, pas godt på jer selv, jeres krop og sjæl.

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Ja, mange – faktisk dem alle. Jeg har blandt andet selv skrevet om kønsbehåring, eksamensangst, menstruation, sikker sex, porno, savn og sorg, jalousi, stress og parforhold. Et af mine mest læste indlæg hedder ’’Jomfrulighed er smukt, ikke pinligt’’, og handler om antal af sexpartnere. Jeg fortæller min historie, hvordan det er ’’kun’’ at have været sammen med sin kæreste, i hvilken alder man skal opgive sin mødom og om tabuet omkring at man måske bare er kedelig, hvis ens antal af sexpartnere er lavt.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

I er helt perfekte lige præcis som I er, og fortvivl aldrig – livet har altid en mening, og hvis noget forsvinder kommer der ofte noget endnu bedre tilbage. Kys!

Næste uge skal vi høre fra søde Alberte Whitta. Jeg har selv fulgt Albertes blog i flere år, og elsker personligt hendes stil, så jeg er virkelig glad for, at hun har sagt ja, til at være med. Jeg håber derfor, I har lyst til at læse med næste lørdag igen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler til under 300 kroner