10 Hurtige Til Jennifer Geertsen – Louise Bennetzen
25% på Ganni

10 Hurtige Til Jennifer Geertsen

Godmorgen piger, så er det blevet tid til endnu et indlæg af “10 Hurtige Til” denne gang med søde Jennifer Geertsen Bro. Jennifer er 23 år, bor i Holstebro og står bag bloggen “Jennifer Geertsen”, men det er langt fra det eneste hun laver. Jennifer har nemlig rygende travlt, med studie arbejde og ikke mindst de sociale medier. Jeg synes selv Jennifer er super inspirerende og jeg er derfor virkelig glad for, at hun har taget sig tid til at være med. I kan finde hende her: Blog & Instagram.

Fortæl lidt om dig selv?

Til dagligt studerer jeg Branding og Marketing Management på Via Design i Herning, jeg læser på 7. og sidste semester, hvilket betyder at jeg i skrivende stund skriver på mit bachelor projekt.

Derudover arbejder jeg som Country og Sales Manager for Nouw.com, som er Nordens største blog- og influencer portal. Dette falder godt i hak med både min uddannelse, men også min personlige interesse inden for “influencer” industrien.

Sidst men ikke mindst, så bruger jeg selvfølgelig også rigtig meget tid på mine egne sociale kanaler, som består af Blog, Instagram og Youtube.

Foruden alt arbejdet ovenover, så bor jeg i Holstebro med min Kæreste. Jeg er et socialt menneske med stort S, så jeg elsker kvalitetstid med familien, venner/veninder og at møde nye mennesker generelt, specielt en fordel i mit “erhverv”.

Hvordan ville et slogan for din blog lyde?

Den var straks sværere… Rent personligt, synes jeg Nike’s slogan “Just Do It”, er ret godt. Jeg har altid været en pige af store drømme, men ofte været for bange til at føre dem ud i livet. Min søde kæreste gav mig et skub i ryggen for 4 år siden, da jeg startede min blog op og fortalte, at jeg bare skulle springe ud i det. Stop med at tænke så meget over hvad andre tænker, så længe det gør dig glad.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Lidt som vinden blæser haha! Jeg går i det jeg synes er pænt, og så er jeg måske også lidt en trend-elsker.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Egentlig ikke, så længe jeg kan se mig selv i øjnene! Heldigvis, har jeg indtil videre kun mødt nysgerrige spørgsmål. Eller det har ihvertfald været sådan jeg har forstået det. Måske er jeg for godtroende?

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

Regnskab og faktura! Ellers elsker jeg ALT ved det!

Hvad er din største drøm?

Hm, jeg har mange også materialistiske! Men den største drøm er selvfølgelig at få et langt og lykkeligt liv.

Hvem inspirerer dig?

Foruden veninder, familie og min kæreste, så bliver jeg meget inspireret af spanske Belen Hostalet!

Hvad er dit bedste beauty tip?

Jeg er virkelig ikke nogen beauty nørd, men jeg har hørt og læst at rigeligt med VAND, skulle være vejen frem.

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Usikkerhed og seksualitet!

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Jeg er da beæret over at blive set som en girl-boss! Mit bedste tip er, at du skal tro på dig selv. Simple as that <3

Næste lørdag er det smukke Thea Munch, vi skal lære bedre at kende, så jeg håber meget, at I vil læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på Ganni