10 Hurtige Til Claudia Bhimra – Louise Bennetzen
Presser du også dig selv?

10 Hurtige Til Claudia Bhimra

Hej piger! I dag skal vi lære smukke Claudia Bhimra lidt bedre at kende. Jeg synes selv, at Claudia er super inspirerende, så jeg håber også at I vil føle jer inspireret, efter at have læst det her indlæg. Claudia er 23 år og bor på Østerbro. Udover at have et killer feed på Instagram, har hun en rejse- og livsstilsblog, og så studerer hun også. Så der er ingen tvivl om, at hun aldrig keder sig! I kan finde hende her: Instagram & blog.

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg bor på Østerbro, og læser til dagligt tv- og medietilrettelæggelse på Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Ved siden af arbejder jeg med mine sociale kanaler: Min instagram claudiabhimra og min blog nouw.com/claudiabhimra.

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

Uhh et slogan, det synes jeg faktisk er ret svært! Måske er jeg ikke så kreativ, som jeg går og bilder mig selv ind haha. Men mit online univers er jo helt klart præget af mode og rejser. Jeg ELSKER at rejse, og hvis jeg kunne, ville jeg gøre det hele tiden. Jeg elsker at dele ud af rejsetips, og andre ting, som jeg bliver inspireret af inde for mode, mad og meget mere.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg tror min stil er en god kombination af feminine detaljer og en skandinavisk opvækst. Jeg elsker chunky sneakers og jeans, som jeg føler er meget skandinavisk, men samtidig elsker jeg også at føle mig feminin i for eksempel en mere boheme/vintage kjole. Så en god blanding!

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Jeg tror da helt klart, at mange kan opfatte det som værende overfladisk, men så er det fordi, de ikke kender mig personligt. Jeg synes det er ærgerligt, men samtidig ved jeg jo, at jeg ikke er overfladisk, og at jeg går op i mange andre ting, som ikke involverer Instagram. Og det ved min familie og mine venner også – og det er det vigtigste for mig.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

Jeg synes, at det er ærgerligt, at nogle mennesker har den fordom, at influencers savner opmærksomhed eller har brug for bekræftelse, og at det er derfor de poster billeder af sig selv på de sociale medier. For mig handler det slet ikke om det – hvis jeg søgte bekræftelse via Instagram, skulle jeg ligge mig ned og tude hver gang, jeg ikke fik ligeså mange likes som på mit sidste post. Det er slet ikke det, som det handler om. For mig handler det om at kunne blive inspireret, og forhåbentlig at kunne inspirere andre, ved at dele min kreativitet og mine tanker med dem.

Hvad er din største drøm?

Min største drøm lige nu er nok at få et arbejde, som jeg kan rejse med. Et arbejde hvor jeg ikke er tvunget til at være det samme sted hver dag, i det samme tidsrum. Der er så meget af verdenen, som jeg gerne vil se!

Hvem inspirerer dig?

Mennesker der ikke giver op, inspirerer mig. Mennesker som er åbne og søde overfor alle, og ikke går op i hvem man er, hvordan man ser ud eller hvor man kommer fra.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Drik masser af vand! Og sørg for at droppe makeuppen engang imellem. Jeg kan i hvert fald tydelig se forskel, når jeg ikke har makeup på i et par dage, får drukket nok vand og spiser sundt. Ens hud bliver så meget pænere!

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Jeg ved ikke om, det er et decideret tabu, men jeg er så træt af, at se helt perfekte retoucherede ben på Instagram. Jeg har slanke ben, og masser af appelsinhud, ar og små bump, og strækmærker. Der er ingen, der har den der helt perfekte retoucherede hud, og det er helt OKAY! Jeg lover i hvert fald, at jeg aldrig vil retouchere mine ben, for jeg har selv prøvet at sidde og se andres billeder og blive ked af min appelsinhud – og det vil jeg ikke have skal ske for andre.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Prøv at lade være med at gå op i hvad andre tænker, men gør hvad der føles rigtigt for dig og følg dine drømme – så kommer man langt!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Presser du også dig selv?