10 Hurtige Til Amalie Brohus – Louise Bennetzen
6 Lækre Vinterjakker

10 Hurtige Til Amalie Brohus

Godmorgen piger, jeg har valgt at starte en spændende ny serie. Som I måske allerede har gættet hedder den “10 hurtige til”. Jeg har nemlig fået en masse inspirerende influencers og blogkollegaer til at svare på “10 hurtige”. Indlæggene vil komme op hver lørdag morgen. Jeg synes selv, at de her typer af indlæg er super sjove at læse, så jeg håber meget, at I vil følge med.

Til at skyde det hele i gang har vi søde Amalie Brohus, som vi skal lære lidt bedre at kende. Amalie er 25 år, bor på Østerbro og står bag livsstilsbloggen “Amalie Brohus”. Jeg følger selv Amalie på Instagram og læser hendes blog, så jeg er virkelig glad for, at hun vil være med. I kan finde hende her: Blog & Instagram.

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er Social Media konsulent hos et PR bureau og så arbejder jeg med mine sociale medier, særligt min blog og Instagram er vigtige elementer i mit arbejdsliv. Jeg elsker desuden at dyrke yoga og at bruge tid med dem jeg elsker.

Hvordan ville et slogan for dit online univers lyde?

Jeg vil gerne nedbryde tabuer, give god energi og være nærværende med dig der følger med.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Levende – jeg har en meget bred smag, den ene dag kan jeg gå i kjole og pæne støvler, og den anden dag i sneakers og skovmandsskjorte.

Er du bange for at blive opfattet som overfladisk, fordi du er influencer?

Ja meget, derfor gør jeg også meget ud af at være åben og ærlig på mine sociale medier, for netop at vise at jeg er et menneske med dybe tanker og følelser.

Er der noget, du ikke kan lide ved at være influencer?

At der er et stort fokus på tal; hvem har flest følgere, likes osv. Jeg synes det er en drænende energi.

Hvad er din største drøm?

Jeg skal giftes til sommer, så lige nu er det at få skabt en kæmpe kærlighedsfest!

Hvem inspirerer dig?

Mine nærmeste mennesker. Kunst, naturen, byen, musik og stemninger.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Skønhed starter indefra med en varieret kost, de rette kosttilskud og nok vand. Og ikke mindst nok søvn – det er alle de kedelige svar.

Er der nogle tabuer, du synes skal brydes?

Alle tabuer skal nedbrydes – selv arbejder jeg aktivt på at tale om angst, OCD og sorg.

Har du et tip til andre girl bosses derude?

Husk at du altid er god nok, lige præcis som du er!

Næste lørdag, er det Jennifer Geertsen, jeg har været så heldig at interviewe, så jeg håber I vil læse med der også. Jeg håber I har en skøn weekend!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 Lækre Vinterjakker